De passage van Winkelcentrum Deppenbroek is de komende tijd gevuld met wat extra kleur! In een grauwe periode, waarin we langzaam weer iets versoepelen mogen onze winkels weer wat extra opvallen! Natuurlijk in de kleuren van onze winkeliersvereniging, want wie ons winkelcentrum regelmatig bezoekt herkent direct de kleuren van Deppenbroek.

De ballonpilaren verspreiden het bericht dat de klanten welkom zijn in ons winkelcentrum. Ook in Deppenbroek zien we dat de mensen weer behoefte hebben aan positiviteit en kleur. Veel winkels zijn alweer ruimer open en ook koopavonden krijgen weer meer leven. Met iets simpels als een ballon kun je een lach op een gezicht toveren en een passage van een winkelcentrum een positieve uitstraling geven, allemaal met wat extra kleur. De klanten verdienen het om vrolijk door ons winkelcentrum te lopen, zelfs als je even in de rij moet staan of buiten moet wachten. De ballonnen dragen hieraan bij.

Plan jouw bezoek voordat je naar het winkelcentrum komt. Check vooraf de openingstijden van de winkels die je wilt bezoeken (via website of sociale media), dan weet je zeker dat je kan shoppen, winkelen en boodschappen doen bij jouw favoriete Deppenbroek-winkeliers.

We zien je graag snel in het leukste winkelcentrum van Enschede!

OPENINGSTIJDEN

WINKELCENTRUM DEPPENBROEK
ENSCHEDE NOORD

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur

* Openingstijden verschillen per winkel, bekijk de betreffende website voor de juiste openingstijden.